Bemutatkozás

Sziasztok!

A nevem Baron Galdaros, nyilván nem ez az igazi nevem ( kicsit nehéz lett volna anyakönyveztetni ), 23 éves vagyok. Jövőre megyek egyetemre, és szabadidőmben verseket, történeteket írok, és edzek ( meg barátnővel vagyok, ha tehetem ).
Egy időben Youtube-ozással is foglalkoztam, és játékokat próbálgattam ki / vittem végig, és még twitch-en is streameltem. Ezt abba kellett hagynom, mert túl időigényes volt, és mert úgy éreztem, hogy a "munkásságom", és belefektetett erő / idő / energia nem térült meg, szóval most úgy döntöttem, hogy filmeket, és játékokat fogok kritizálni, illetve elemezni és amennyiben van rá kereslet akár verseket is. Segítek ahol tudok, feltéve, hogy értek hozzá, és érdemben hozzá tudok szólni.

Racionális ember hívén, szeretem a logikát, és ez elengedhetetlen számomra a mindennapok terén is. Ezért a kritikáimat a lehető leglogikusabban, és legközérthetőbben próbálom tudtotokra adni.
A gamerséget már fiatalabb koromban elkezdtem. Mindig is szerettem játszani. Emlékszem, az első játék amit kipróbáltam a Super Nintendos: The Legend of Zelda: A Link to the Past volt. Úgy vélem, hogy a játékok nem csak kikapcsolódásra, de bizonyos készségek fejlesztésére is tökéletesen alkalmasak ( pl.: gyors döntés hozatal, racionális, logikus gondolkodásmód, moralitás, egészséges versenyszellem kialakulását is lehetővé teszi ), amennyiben nem egy agyatlan FpS játékról van szó. Továbbá fejleszti a nyelvet ( azért manapság szinte egy játékot sem fordítanak le Magyarra... ), gépelési sebességet, és a kapcsolatteremtést is. Játékos múltamból kifolyólag a kritikáim nagy része ebben a témában fog íródni.
Pozitív, és negatív megnyilvánulásokat egyaránt helyén tudom kezelni, szóval ha bárki szeretne hasonló dolgokat írni, nyugodtan megteheti. Úgy látom, hogy a véleményünk közlése kulcs szerepet tölt be a mi kis játékterünkben, és így mindenkit erre a cselekedetre ösztönzök. Amit viszont nem tudok elviselni az az ostobaság, szűklátókörűség, és fanatizmus, úgyhogy arra kérnélek Titeket, hogy ezeket mellőzzétek, amennyiben ez módotokban áll.
Remélem, hogy jövedelmező lesz az itt töltött időm, és képes leszek olyan kommunikációs közeget létrehozni, ahol a lehető legkompetensebb emberek, értelmesen el tudják mondani az észrevételeiket, és tanulságaikat, és esetlegesen ( az Én részemről ) valami olyan tudást, filozófiát, és életet szemléletet tudok közvetíteni, ami tovább segít Titeket az élet nehezebb, vagy esetlegesen könnyebb helyzetein.
Köszönöm, hogy olvastok, és jó szórakozást ( vagy ragelést ) kívánok mindenkinek!

Baron Galdaros

Megosztás:

Szólj Hozzá

    Blogger Hozzászólás
    Facebook Hozzászólás

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése