Szóval...

Szóval eljött a nap, melynek előkészítésére az elmúlt hónapokban ha nem is áldozatos, de mindenképp kitartó és következetes munkával készültem. Minden írásom, mely az Édes-savanyú kritikák blogon az évek során publikálásra került, most már átdolgozott formában elérhető az új oldalon. Őszintén szólva megkönnyebbülés, hogy a kényszerű kötelesség damoklész kardja végre eltűnt a fejem fölül, és arra koncentrálhatok, amire korábban. A helyzet megkívánna egy bizonyos fokú emelkedett ünnepélyességet, hisz egy közel hat éve működő felület szűnik meg a mai napon, de egyrészt nem túl ízléses, ha az ember a saját produktuma fölött tart nosztalgikus múltidézést, másrészt a dolgok ott folytatódtak, ahol abbamaradtak, így nincs is igazán ok a keserédes szenvelgésre. Tehát minden további felvezetés nélkül, íme:

https://mertekmegorzo.hu/

Néhány kényelmi funkciótól eltekintve az új oldal teljesen készen van, a továbbiakban ott fogom közzétenni az írásaimat. A tematika annyiban változik csak, hogy a korábban bevezetőkben feldolgozott témák a jobb átláthatóság kedvéért ezentúl külön cikkek formájában jelennek meg. Nagyjából ennyi lenne, köszönöm mindenkinek az eddigi, valamint ez utáni figyelmet, folyt. köv., meg ilyenek!


Kitahito

Megosztás:

    Blogger Hozzászólás
    Facebook Hozzászólás

2 hozzászólás:

  1. Szia!

    Konstatáltam, hogy cserélni kell a linket a blogomon, viszont ha be akarom rakni az oldalajánlómba az új címet, akkor egy teszt-bejegyzés hozzászólásaira mutat. Erről tudsz valamit, vagy csak a Blogger zöldült meg?

    Szép hetet neked!
    Tonhal

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello!

      Utánakérdeztem, ha a fenti hivatkozást használtad, akkor valószínűleg a Blogger hülyeségéről lehet szó. Esetleg azt tudom javasolni, hogy próbálkozz a blogodról írt kritikám linkjével: https://mertekmegorzo.hu/cikk/csak-egy-lepes-az-eg/
      Ha azután se működik, akkor így jártam, de igazából pusztán az új blog nevének szerepeltetéséért is hálás vagyok.
      Üdv:

      K.

      Törlés